ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                  Наказ Конотопської СЮН

                                                                                  від 30.10.2023 № 53-од

Алгоритм дій    учасників освітнього процесу Конотопської СЮН                          при повідомленні про замінуванні

 

  1. Директор (у разі відсутності – заступник директора з АГЧ або методист) при отриманні інформації про замінування з будь-якого джерела негайно повідомляє про це органи ДСНС, поліцію, а також управління освіти.
  2. Відповідальна особа з евакуації Найденцева Т.П. миттєво сповіщає (проходить по кабінетам) всіх учасників освітнього процесу та техперсонал про замінування.
  3. Керівники гуртків негайно припиняють навчальне заняття, організовують, щоб вихованці вдягли верхній одяг і швидко залишили будівлю закладу, рухаючись колоною по двоє.
  4. Під час евакуації учасників освітнього процесу з будівлі закладу до безпечного місця (будівля Конотопського ліцею №9, вул.Сарнавська, 38) супроводжують керівники гуртків, які проводять заняття.
  5. Технічний персонал припиняє всі роботи і прямує до безпечного місця разом з іншими учасниками освітнього процесу.
  6. Відповідальна особа з числа адміністрації після евакуації ретельно перевіряє усі приміщення на відсутність у них учасників освітнього процесу та працівників закладу, і по завершенні перевірки прямує до безпечного місця.
  7. Після прибуття у визначене місце керівники гуртків перевіряють наявність всіх дітей.
  8. Під час перебування у безпечному місці керівники гуртків здійснюють необхідну підтримку і заходи для спокійного перебування вихованців.
  9. На місці залишається лише відповідальна особа Найденцева Т.П. для недопущення повернення дітей і працівників до будівлі та координації дій з представниками ДСНС та правоохоронних органів.
  10. Після завершення небезпеки керівники гуртків слідкують за тим, щоб вихід усіх учасників освітнього процесу із безпечного місця здійснювався організовано колонами і супроводжують їх до закладу освіти. Якщо занять за розкладом більше немає, діти самостійно вирушають додому.

 

Правила евакуації для здобувачів освіти:

  • Не говори – щоб чути вчителя
  • Не біжи – щоб не постраждати
  • Не штовхайся – щоб не постраждалі інші
  • Не повертайся – щоб залишатися в безпеці

 

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *